عمومي

 
 
امنيت خانه با دوربين مدار بسته
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

دوربين مداربسته بيسيم ، نوعي از دوربين هاي مداربسته است كه براي انتقال اطلاعات تصويري و صدا از تجهيزات ارسال كننده راديويي استفاده مي كند. تمامي تجهيزات الكترونيكي و دوربين هاي مداربسته به يك منبع تامين برق نياز دارند . دوربين هاي بي سيم نيز براي تامين برق ، نيازمند كابل كشي مي باشد ، . تنها اطلاعات تصويري است كه بوسيله امواج ارسال مي گردد.

اين دوربين ها به دليل هزينه كمتر و نصب ساده تر در ميان كاربران محبوب هستند ، نكته قابل توجه در اين دوربين ها ، استفاده از كارت حافظه براي ضبط تصاوير بر روي دوربين و انتقال اطلاعات تصويري بر روي موبايل مي باشد كه هر دوربين به صورت مستقل انجام مي دهد . ولي در صورتي كه اين قابليت به تنهايي وبدون استفاده از دستگاه مركزي براي نگهداري و ذخيره اطلاعات بكار گرفته شود ، موجب ريسك بالاي امنيتي مي گردد كه در صورت دزديده شدن دوربين مداربسته و يا قطع ارتباط بي سيم ممكن است مشكلاتي بوجود بيايد و براي دسترسي به فايل هاي تصويري ذخيره شده در مواقع حساس نگراني وجود دارد.

دوربين هاي بي سيم شبكه IP

اين دوربين ها از فن آوري wifi شبكه براي ارسال تصوير استفاده مي كند ، اين روش بسيار امن تر از روش هاي قديمي است و احتمال

 قطع شده تصوير بسيار كم تر است. كيفيت بيشتر در هنگام ارسال اطلاعات و سرعت بالاتر تصاوير ارسالي از مزاياي اين روش مي باشد.

عملكرد اين دوربين ها در در محيط هاي باز بيروني بهتر است و موانع محيطي مانند درختان و ديوارها تاثير نامطلوبي در اين كارآيي دارند.

افزايش برد

با استفاده از دستگاه هاي ريپيتر مي توان قدرت ارسال تصاوير را بيشتر نمود . اين دستگاه سيگنال هاي بي سيم را دريافت و مجدد ارسال مي كند. اين دستگاه به صورت موثري برد امواج واي فاي را تا دو برابر افزايش مي دهد. ولي استفاده از تعداد ريپيتر پشت هم بدليل كاهش كيفيت تصاوير توصيه نمي شود.

ارسال تصوير در فواصل طولاني تر

براي ارسال تصاوير در فواصل طولاني تر و كيلومتري مي بايست از آنتن هاي راديويي استفاده شود. 

دليل محدوديت در دوربين هاي بي سيم

اين دوربين ها بدليل محدوديت در پهناي باند راديويي مورد استفاده ، معمولاً براي ارسال تصاوير با كيفيت محدوديت دارند.

در مجموع استفاده از دوربين مداربسته بي سيم ( وايرلس يا wifi) براي كاربران بسيار جذاب است ولي محدوديت ها و مشكلات امنيتي موجود ، باعث استفاده محدودتر اين تجهيزات خصوصاً در پروژه هاي جدي تر امنيتي مي شود. ولي براي استفاده در محيط هاي كوچك مانند مغازه ها ، محيط هاي تجاري كوچك ، مطب ها ، محيط هاي اداري كوچك ، و يا جاهايي كه امكان كابل كشي وجود ندارد بسيار مناسب است.

امروز با پيشرفت هاي علوم مختلف در صنعت الكترونيك و فن آوري هاي هوشمند ايجاد يك خانه هوشمند ديگر از دسترس دور نيست.

 با توسعه تجهيزات هوشمند ، تقريباً هر كاربري به‌راحتي مي‌تواند تجهيزات خانه هوشمند را در خانه خود استفاده كند. علاوه بر اين

 هرسال قيمت اين تجهيزات مقرون به صرفه تر مي شود.

منبع :ciprotech.com



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۲۹:۲۵
ستاره ها چه كساني هستند
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

10 ستاره برتر سينماي ايران در يك نگاه
ستاره ها چه كساني هستند
در سال هاي اخير عمر ستارگي ستاره هاي ما به يك دهه و گاهي به چند سال هم نمي رسد و آفتاب جذابيت و فروششان در كمتر از چند سال غروب مي كند.
ايران آنلاين /دو سال پيش ابوالفضل پورعرب، پس از مدت ها غيبت روي پرده سينما و با افزايش شايعه هاي عجيب و غريب درباره بيماري اش كه تا خبر فوت او پيش رفته بود، روي آنتن برنامه هفت آمد و به محمود گبرلو گفت: «من مانند يك ساعت زنگ زده ام كه زنگ هايش را زده است».

در اين گزارش در يك دور تند وضعيت ستاره هاي دهه هاي پيش سينماي ايران را مرور كرده ايم تا بدانيم آنها در چه وضعيتي هستند. سعي كرده ايم بفهميم اسم و رسم آنها چرا ديگر آن گيرايي را كه بايد و شايد ندارد و چرا اقبال مردم به آنها كم شده است.
ستاره كيست؟
وقتي از «سوپراستار»ها حرف مي زنيم، مراد بازيگراني هستند كه الزاما هنرمندان برجسته و بازيگران درجه يكي نيستند اما اسم و چهره شان فروش فيلم را تضمين- يا حداقل به آن كمك- مي كند. درواقع محبوبيت آنها به دلايل مختلف به حدي مي رسد كه مخاطبان فيلم هاي اين سوپراستارها به خاطر حضور آنها به سينما مي روند.
ممكن است بازيگران خوبي نباشند اما مشتري ها جذب گيشه مي شوند چون دوست دارند آنها را روي پرده ببينند. پس اگر ستاره اي فيلمش در گيشه شكست بخورد، ستاره نيست. چون دليل وجودي خود را از دست داده و خاموش شده است.
ستاره هاي سينماي ايران كدام چهره ها هستند؟
رونق صنعت سينما در دهه هاي 40 و 50 مديون تك ستاره اي به نام محمدعلي فردين بود. فيلم هاي او «بفروش» بودند چون محبوبيت فردين آن قدر زياد شده بود كه به واسطه آن سالن سينما ساخته شد. تا قبل از او، ناصر ملك مطيعي تك ستاره سينما بود با «قيصر»، بهروز وثوقي يك دهه سوپراستار سينماي ايران شد.
انقلاب و تحولات سياسي- فرهنگي، مناسبات سينما را هم تغيير داد. مديران سينمايي جديد علاقه اي به ظهور ستاره ها نداشتند و سياست هايشان طوري بود كه قرار بود قهرمان بودن آنها بيشتر از ستاره بودنشان به چشم بيايد. در همين روزگار بود كه جمشيد هاشم پور- كه در آن سال ها هنوز جمشيد آريا بود- تبديل به شمايل قهرمان شد و با آن سر تراشيده اش فيلم هاي اكشن و پليسي را به محبوب ترين فيلم هاي آن سال ها تبديل كرد.
«خط قرمز»، «عقاب ها»، «تاراج»، «تيغ و ابريشم» و... فروختند چون بازيگر نقش يك اغلب آنها ستاره اي با اندام ورزيده و آشنا به فنون رزمي بود و البته بازيگر توانايي بود كه تيپ قهرمانانه داشت. در همان روزگار كه هنوز كسي از ستاره ها توقع چشم هاي آبي و چهره زيبا نداشت، سعيد راد، فرامرز قريبيان، اكبر عبدي و افسانه بايگان پركار و محبوب شدند و تا سال ها سردر سينماها با تصويري از آنها براي مردم جذاب بود. با پايان روزگار جنگ و تغيير مناسبات اجتماعي و فرهنگي در اواخر دهه 60 و اوايل دهه 70، فيلم «عروس» بهروز افخمي جريان ساز شد؛ ابوالفضل پورعرب و نيكي كريمي يك شبه ره صدساله رفتند و حداقل تا يك دهه ستاره سينماي ايران باقي ماندند.


در اين دهه مرحوم خسرو شكيبايي محبوب بود. فريبرز عرب نيا با «سلطان» و «شوكران» به چشم آمده بود و از نيمه دوم آن، پرويز پرستويي ستاره محبوب سينما شده بود. فرقي نمي كرد پرستويي درام جدي «آژانس شيشه اي» را بازي كند، يا كمدي «مرد عوضي» را؛ اكثر آنها در گيشه پرفروش بودند و هميشه از پس اجراي آن نقش هاي دشوار و چندپهلو بر مي آمد. در همين سال ها پاي جوان ترها هم به سينما باز شد و محمدرضا گلزار و امين حيايي در اين روزگار سوپراستارهاي سينماي ايران شدند. البته و بدون شك به اين فهرست بايد اسم هديه تهراني را اضافه كرد كه فيلم ها به خاطر حضور او هميشه فروش بالايي داشتند و به او جايگاهي دست نيافتني دادند.
بعدها نوبت ستاره هايي مانند شهاب حسيني، مهناز افشار، بهرام رادان، محمدرضا فروتن، پارسا پيروزفر، حامد بهداد و... شد كه معادلات گيشه سينماي ايران را دستكاري كنند.
حالا، يك دهه بعد از آن روزها شرايط كمي تغيير كرده است. سينماي ايران كه دهه ها بر مدار ستاره ها مي چرخيد، حالا فقط با تك ستاره هايي مانند رضا عطاران طرف است و بقيه هر كدام به دليلي اثري را كه بايد مي داشتند ندارند و دوامي اندك دارند، با «آن»ي كه معلوم نيست چرا كاري را كه بايد بكند نمي تواند و نمي كند.
ستاره است؟
تحليل دنياي ستاره هاي قطعا بدون درنظر گرفتن شرايط و بضاعت سينماي ايران، كار بي معنايي است چون فاكتورهاي مهمي در اين سال ها روي سينما و فيلم ها موثر بوده اند. اما آناليز كوتاه كارنامه بعضي ستاره هاي گذشته ما شايد تصوير كمي واضح تري از وضعيتي كه الان در آن هستيم به مان بدهد.
ابوالفضل پورعرب


با «عروس» گل كرد و با «نرگس»، «آواز تهران»، «دو روي يك سكه»، «مردي شبيه باران»، «غريبانه»، «مردي از جنس بلور» و «دست هاي آلوده» مرد شماره يك سينماي آن سال ها بود. اما از دهه 80 كم كارتر شد و مسير حرفه اي اش تغيير كرد. «تيك»، «چند مي گيري گريه كني؟»، «مجنون ليلي» و يكي- دو فيلم ديگر تنها بازي هاي او در اين دهه بودند كه باعث شدند جايگاه منحصر به فردش در سينما را از دست بدهد.
سال هاي بعد هم سر و كله او گاه و بي گاه در سريال هايي تلويزيوني مثل «وضعيت سفيد» پيدا شد و بيماري چندساله به او مجال بازي بيشتر نداد تا اين كه با «سايه هاي موازي» به سينما بازگشت. تجربه اي كه فروش آن به پانصد ميليون تومان هم نرسيد.
محمدرضا فروتن


فيلم هاي «مرسدس» و «اعتراض» او را به شهرت رساندند و «قرمز»، «فرياد»، «دو زن»، «متولد ماه مهر»، «زير پوست شهر» و... اسم او را بر سر زبان ها انداختند و «شب يلدا»، «كنعان» و «چهل سالگي» توانايي بازيگري اش را به رخ كشيدند اما مسير نزولي او با فيلم هايي مثل «تجريش ناتمام»، «پيمان» و «چارسو» و سريال عجيب و غريب «از ياد رفته» ادامه پيدا كرد. «شيفت شب»، «خنده هاي آتوسا» و «عادت نمي كنيم» از مهم ترين فيلم هاي او در اين يكي- دو سال اخير بوده اند كه «خنده هاي آتوسا» فقط پانصد ميليون تومان فروخته و «عادت نمي كنيم» با حضور او و چهره هايي مثل هديه تهراني و ساره بيات، به فروش دو ميليارد توماني هم نرسيد.
هديه تهراني


«سلطان» او را بازيگر سينما كرد و «قرمز» سيمرغ به او هديه كرد و نقشش در «شوكران» شمايل تازه اي از زن معاصر ايراني را روي پرده سينماها ساخت. او پس از تثبيت جايگاه ستارگي اش چند فيلم تجاري مثل «آبي»، «چتري براي دو نفر»، «دست هاي آلوده»، «پارتي» و... بازي كرد كه بعضي از آنها فروش خوبي داشتند اما در كارنامه اش موفقيت هنري محسوب نمي شوند.
در دهه 80 اما اوضاع تغيير كرد و هديه تهران با «كاغذ بي خط» و «خانه اي روي آب» و چند تجربه ديگر آغاز دوباره و با «چهارشنبه سوري» بازگشت شكوهمندي به سينما داشت. از آن روزها پاي تجربه هاي متعددي مثل طراحي لباس تئاتر، عكاسي، سرمايه گذاري در ساخت فيلم، مربيگري ورزش تايچي چوان، حاشيه هاي سياسي و آن نمايشگاه عكس كذايي سراغ هديه تهراني آمدند و او را از سينما دور كردند.
او كه اين روزها مشغول بازي در فيلم «اسرافيل» آيدا پناهنده است و بازي در فيلم «بدون تاريخ»، «بدون امضا»ي وحيد جليلوند را به پايان رسانده، انگار تصميم گرفته است بازيگري را جدي تر ادامه بدهد. «عادت نمي كنيم» آخرين تجربه حضور او روي پرده بود كه توفيق پرمخاطب بودن روزهاي اوجش را نداشت و فقط نزديك به دو ميليارد تومان فروش داشت.
بهرام رادان


نادر مقدس او و مهناز افشار را كشف و به سينماهاي ايران معرفي كرد. بهرام رادان با «آواز قو» و «گاوخوني» ماه مجلس شد. همكاري با مسعود كيميايي، داريوش مهرجويي، ماني حقيقي و رخشان بني اعتماد و تجربه هايي مانند «بي پولي» اوج ستارگي او بودند و بعد دست به كارهاي ديگري زد.
مدتي آن ور آب زندگي كرد و چند سال پيش يك آلبوم موسيقي هم منتشر كرد كه اقبالي نداشت و ادامه اش نداد. «پل چوبي»، «آتش بس 2» و «باركد» مهم ترين فيلم هاي او در چند سال اخير بوده اند. «باركد»- كه يك فيلم كمدي است و پاي فاكتورهاي مهم ديگري جز بازي رادان هم در آن در ميان است- يازده ميليارد تومان فروخته اما فروش 78 ميليون توماني «حكايت عاشقي» در اكران ساله گذشته، قضاوت درباره جايگاه رادان را به عنوان ستاره در سال هاي اخير سخت مي كند.
محمدرضا گلزار


هرچقدر هم درباره بازيگر بودن يا نبودن او بحث كنيم، چه خوشمان بيايد چه نه، او تا همين چند سال پيش وضعيتي شبيه رضا عطاران اين روزها را داشت و جزو پولسازترين ستاره هاي سينما بود. اما حالا وقتي اسمي از گلزار برده مي شود، بيش از اين كه بازيگري اش به چشم بيايد، مخاطبان سينما ياد نوازندگي و خوانندگي، مربيگري واليبال، دنياي مد و لباس، بيلبوردهاي تبليغاتي خميردندان، رستوران داري و ادعاهاي عجيب و غريبش درباره محبوبيت خودش مي افتند كه در جديدترين و غريب ترين نمونه آن گفته است: «اسم من بيشتري اسمي است كه در طول روز در تاريخ ايران تكرار مي شود.»
قبل از اين كه «سلام بمبئي» اكران شود، «خشك سالي» و «دروغ» آخرين بازي سينمايي او بود كه (تا هفته چهارم آبان ماه) فقط حدود دو ميليارد تومان فروخت كه از يك هفتم پرفروش ترين فيلم سال هم كمتر است.
نيكي كريمي


او در سال هاي اخير كارهايي مثل ترجمه، كارگرداني، بازيگري تئاتر و تهيه كنندگي را تجربه كرده اما هيچ وقت نتوانسته به شمايلي كه با فيلم هاي «عروس»، «سارا»، «پري»، و «دو زن» از او شكل گرفت، برسد. كارنامه سينمايي او در اين سال ها كارنامه غريبي است. هم فيلم هايي مثل «چهارشنبه 19 ارديبهشت» و «مرگ ماهي» در آن پيدا مي شود، هم فيلم هاي «دو خواهر»، و «سلام بر عشق» و «آقاي هفت رنگ»، «ربوده شده»، آخرين فيلم اكران شده از او، 138 ميليون تومان فروخته است.
امين حيايي


شمار فيلم هاي او از پنجاه هم گذشته است. از سال 1370 تا همين امسال روي پرده فيلم داشته و حداقل براي يك دهه از پرفروش ترين بازيگرهاي سينماي ايران بوده است. حيايي هنوز هم بازي در سينماي بدنه را به بقيه فيلم ها ترجيح مي دهد و مهم ترين فيلم هاي سال هاي اخيرش پس از «قلاده هاي طلا»، «رژيم طلايي» و «آتيش بازي» و «آدم باش» و «ناردون» بوده اند كه از دو تاي آخر يكي 880 ميليون تومان فروخته و دومي 4 ميليارد تومان.
هميشه ستاره
در بين ستاره هاي سينما، بازيگراني هم هستند كه ستاره اقبالشان هميشه پرفروغ بوده و حتي اگر تجربه بدي داشته اند، باز هم بلند شده اند و هنوز خاصيت ستارگي شان كار مي كند. اكبر عبدي قطعا يكي از آنهاست. آقاي بازيگر- جز يكي- دو سال اخير كه به خاطر بيماري خانه نشين است- پس از سي سال بازيگري و بيش از هفتاد فيلم، هنوز مي تواند مخاطبان سينما را با بازي هايي مثل «خوابم مي آد» غافلگير كند و به خودش و ديگران ثابت كند كه با وجود حاشيه هايش آن بيرون، هنوز روي پرده سينما تمام نشدني است.
رضا عطاران در سال هاي اخير از عبدي هم محبوب تر و پرفروش تر است و رسما پولسازترين ستاره سينماي ايران است. «من سالوادور نيستم» با حضور او دومين فيلم پرفروش تاريخ سينماي ايران شد و مردم هنوز فيلم ها را مي بينند چون «عطاران داره»!
در مرتبه هاي بعدي بايد اسم شهاب حسيني را قرار داد كه برخلاف خيلي از ستاره هاي ما يك شبه سوپراستار نشد و پله پله از تلويزيون به سينما رسيد و هر سال موفقيت هاي بيشتري از سال پيش دارد و جايزه بازيگري جشنواره فيلم كن به او براي بازي در «فروشنده» مهم ترين جايزه بازيگري تاريخ سينماي ايران است.


ليلا حاتمي هم وضعيت مشابهي دارد و از بيست سال پيش كه با «ليلا» نگاه ها را به سمت خودش برگرداند، هميشه مسير رو به رشدي داشته و هر بار قدمي رو به جلو برداشته است. در كارنامه بازيگري اش فيلم ها و نقش هاي متفاوتي از «ارتفاع پست» و «حكم» و «بي پولي» داشته تا «چيزهايي هست كه نمي داني»، «جدايي نادر از سيمين»، «در دنياي تو ساعت چند است؟» و «من» كه اين آخري همه را غافلگير كرد چون نشان داد هنوز مي تواند برگ برنده رو كند و هروقت بخواهد آن شمايل آرام و معصومش را بشكند و باز هم جذاب باشد.
و البته اين فهرست بدون ترانه عليدوستي بي معناست. بازيگري كه كارنامه اش با اصغر فرهادي، ماني حقيقي، رسول صدرعاملي، رضا كاهاني و واروژ كريم مسيحي از او يك بازيگر جوان اما باتجربه ساخته و حالا اسمش در يك پروژه مي تواند كلي سر و صدا و كنجكاوي داشته باشد. بازي در سريال «شهرزاد» محبوبيت و شهرت او را چند برابر كرده كه نشان مي دهد ترانه عليدوستي هنوز انتخاب هاي درستي دارد.
چرا ستاره هاي ايراني زود خاموش مي شوند؟

تا دهه 1370 بار اصلي ستراه سازي و كشف ستاره ها روي دوش كارگردان هايي مانند مسعود كيميايي، داريوش مهرجويي و گاهي افخمي و ديگران بود. تاريخ سينماي ايران نشان داده فيلمسازان صاحب سبكي مثل آنها هر بار استعداد جديدي را كشف و آنها را براساس دغدغه ها و نيازهاي خودشان تربيت كرده اند. نتيجه هم اين شده است كه اين بازيگرها تا مدت ها در صدر فهرست محبوب ترين و حتي گاهي پرفروش ترين بازيگران سينماي ايران بوده اند. اما انگار از دوره اي ستاره سازي از دستور كار خارج شد و كارگردان هاي صاحب سبك ترجيح دادند به جاي ستاره ها، «بازيگر» داشته باشند.
اصغر فرهادي، كه مهم ترين كارگردان يك دهه اخير محسوب مي شود، ترانه عليدوستي را بعد از «من ترانه پانزده سال دارم، به فيلم هايش دعوت كرد و از «شهر زيبا» تا «فروشنده»، هر بار نقش هاي پييچده تر و سخت تري به او داد و عليدوستي هم هر بار سربلند از اين آزمون بيرون آمد. فرهادي در «درباره الي...» احمد مهران فر، رعنا آزادي ور و پيمان معادي را به عنوان بازيگران اصلي فيلمش انتخاب كرد كه تا آن موقع چندان ديده نشده بودند و با فيلم فرهادي به شهرت رسيدند. چنان شهرتي كه معادي از فيلمنامه نويسي آثار تجاري به جايزه هاي بازيگري براي «جداي نادر از سيمين» رسيد و بازي در فيلم هاي هاليوودي.


حميد نعمت الله هم در «بوتيك» با دعوت از گلزار هم قدرتش را در بازي گرفتن و كشف توانايي هايي كشف نشده در نام هايي كه به نظر مي رسيد مرزها و توانايي هاشان معلوم و محدود است، نشان داد و هم حامد بهداد را به سينماي ايران شناساند، كه البته پيش از اين در «آخر بازي» حضور داشت اما با نقش مواد فروش عاصي «بوتيك» ديده و مشهور شد. بازيگري كه هميشه در مرز ميان ستارگي و بازيگري حركت كرده است اما تقريبا هميشه محبوب بوده است. حتي وقتي پرسوناي عصبي و مجنون وار «بوتيك» را در فيلم هاي ديگرش هم وارد مي كند.
در تركيب كارگردان هايي كه بازي متفاوت را به ستارگي ترجيح مي دهند بايد نام عبدالرضا كاهاني را هم قيد كرد كه حتي عليرضا خمسه، كمدين كهنه كار سينما و تلويزيون را در «بيست» در نقشي جدي و تلخ به كار گرفت. او در فيلم هايش به رضا عطاران، مهدي هاشمي، احمد مهران فر، مهران احمدي، نگار جواهريان و... هر بار شمايل تازه اي داده است. او ترجيح مي دهد با نقش ها و كاراكترها جذابيت خلق كند؛ با بازيگري تا ستارگي.
اگر قرار باشد به دلايل ديگر كوتاه بودن عمر ستارگي بازيگران سينماي ايران اشاره كرد، بايد از فضاي مجازي و رسانه هاي جديد هم نام برد. تا چند سال پيش اگر ستاره هايي مثل هديه تهران فقط روي پرده سينما قابل رويت بودند و حتي به مصاحبه هاي مطبوعاتي هم تن نمي دادند، حالا ستاره هايي هم قد و قواره او را مي توان هر لحظه در اينستاگرام و تلگرام و فيس بوك و توييتر پيدا كرد و به آخرين خبرهاي آنها دسترسي داشت و حتي به زندگي خصوصي آن ها هم سرك كشيد.
حالا مي شود به سوپرماركت سر كوچه رفت و دي وي دي فلان سريال شبكه نماي شخانيگ را خريد كه يك دوجين از ستاره ها در آن بازي مي كنند و مي توان آنها را هر هفته در خانه و در تلويزيون ديد. به خاطر همين انگار درباره ستاره هايي مثلا ليلا حاتمي كه كمتر مصاحبه مي كنند و در تلويزيون و اينستاگرام و تلگرام نيستند، جادوي پرده هنوز جواب مي دهد و آنها را غيرقابل دسترس و ستاره تر نشان مي دهد.

منبع: ion.ir



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۲۸:۴۲
آشنايي با آموزش گوگل ادورز
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

گوگل ادوردز

آشنايي با برخي اصطلاحات رايج در آموزش گوگل ادوردز و  نحوه استفاده گوگل ادوردز
Keyword (كلمه كليدي): كلمه يا عبارتي است كه كاربر با سرچ كردن آن در گوگل تبليغ شما را خواهد ديد. در واقع تبليغات شما تنها براي كلمات كليدي كه انتخاب ميكنيد در گوگل نمايش داده ميشود.
Click (كليك): گوگل تعداد كليك هايي كه بر روي تبليغ شما شده است را كنترل ميكند و هزينه را بر حسب آن ها حساب ميكند.
Impression : تعداد دفعاتي است كه تبليغ شما به كاربران نمايش داده شده است.
CTR (نرخ كليك): اگر تعداد كليك ها را بر تعداد impression ها تقسيم كنيد نرخ كليك به دست مي آيد. هر چه نرخ كليك بالاتر باشد بهتر است و به اين معني است كه تبليغات شما موفقيت آميز بوده است.
CPC (هزينه هر كليك): روش محاسبه هزينه توسط گوگل كه بر مبناي هر كليك ميباشد و اين هزينه در نهايت ممكن است از ميزان پيشنهادي شما براي هر كليك حتي كمتر هم باشد چون همانطور كه گفتيم گوگل فاكتورهاي كيفيتي و همچنين مبلغ پيشنهادي رقبا را هم در نظر ميگيرد. مثلاً اگر پيشنهاد همه رقيبانتان براي كلمه كليدي مورد نظر شما كمتر از مبلغ پيشنهادي شما باشد گوگل به همان ميزان هزينه تان را كم ميكند.
Quality score (امتياز كيفيت): گوگل با توجه به وضعيت سئو سايت شما و ميزان ارتباطش با تبليغي كه ميخواهيد بدهيد و همچنين با توجه به نوع عنوان و توضيحات تبليغ به آن امتياز ميدهد كه اين امتياز هم بر روي كمتر شدن هزينه تبليغتان تأثير زيادي دارد. هر چه اين امتياز بالاتر باشد هزينه هم پايين تر خواهد آمد.
گوگل فقط به دنبال نمايش دادن تبليغات با بالاترين رقم پيشنهادي نيست چون ممكن است كه آن ها اصلاً تبليغات خوبي نباشند در واقع هدف گوگل فقط كسب درآمد از اين تبليغات نيست بلكه فاكتور اصلي همچنان رضايت كاربر است. به همين دليل است كه گوگل امتياز كيفيت را هم مد نظر قرار ميدهد تا تبليغاتي مرتبط و باكيفيت به كاربر نمايش داده شود.
Conversion rate (نرخ تبديل): نرخ تبديل كاربر به مشتري ميباشد. تمام اين كارها در نهايت بايد منجر به خريد و تبديل كاربر به مشتري شود.
البته منظور از خريد در واقع عملياتي است كه شما مدنظر داريد تا كاربر در نهايت آن را انجام دهد. مثلاً ثبت نام در سايت و يا ورود اطلاعات خاص توسط كاربر ميتواند برخي از اين اهداف و عمليات ها باشد.

 

در دوره هاي گوگل ادوردز

با تمامي المان هايي آشنا مي‌شويد كه به ايجاد كمپين هايي مي‌پردازند كه بازده زيادي را براي هر دلار شما صرف مي‌كنند؛ از جمله هدفگيري، جستجو، نوشتن تبليغات درست و بهينه سازي كمپين. شما همچنين مي‌توانيد اصول اوليه AdWords را به آساني درك كرده و با نحوه كار آن آشنا شويد و همين طور چيزهايي را كه براي ايجاد كمپين هاي موفق ضروري است فرا بگيريد.

شما دانش لازم براي راه اندازي اولين كمپين را به دست مي‌آوريد. در اين دوره مثال هاي با جزئيات و استراتژي هاي اثبات شده وجود دارد كه مدرس دوره براي اجراي هزاران كمپين موفق AdWords از آنها استفاده كرده است.

همچنين بينش خوبي درباره تنظيم و راه اندازي كمپين ها بدست مي‌آوريد كه مي توانيد براي مديريت اكانت Google Ads خود استفاده كنيد. آن چه كه در هنگام راه اندازي اولين كمپين مورد نياز است را ياد بگيريد.

شما با انجام دادن به جاي گوش كردن سريع تر ياد خواهيد گرفت. اين دوره به طور مرتب به روزرساني خواهد شد و شامل ويژگي هاي جديد و تغييرات از Google مي‌شود.

روندآموزش گوگل ادوردز (تبليغ در گوگل) به اين گونه مي باشد كه در ابتدا يك تعريف كلي، مزيت ها و قوانين آن را خدمت شما ارائه داده ايم، سپس مقدمه اي براي شروع آن كه حاوي آمار استفاده از آن و معرفي ساختار گوگل ادوردز است در اختيار شما قرار گرفته است و در ادامه مفاهيم و ساخت اجزاي گوگل ادوردز را به صورت كامل شرح داده ايم تا بتوانيد آن را بسازيد و از آن استفاده كنيد. در نهايت روش هاي مديريت گوگل ادوردز و مشكلاتي كه ممكن است براي شما رخ دهد را آورده ايم تا در روند كار به مشكل برنخوريد.

آموزش تبلغ در گوگل

لينك سايت و ايميل خود را درج كنيد (ترجيحا از سرويس Gmail استفاده كنيد).
در اينبخش گوگل از شما مي خواهد كه اولين كمپين تبليغاتي خود را راه اندازي نماييد.

تبليغات در گوگل

سوال بزرگ  از كجا بايد فهميد كه اين گزينه ها نشان دهندۀ چه چيزي مي باشد؟
اين مورد مخصوصاً براي افراد مبتدي كار بسيار سخت ميباشد.

خب، جاي نگراني نيست چون ما اين مقاله براي همين كار تدارك ديده شده است. براي اطلاع بيشتر از اخرين تغييرات الگوريتم هاي گوگل و سئو و آموزش سئو ميتوانيد به سايت زير مراجعه كنيد . 

 منبع : seohama.com

 



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۲۷:۱۸
محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينما
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران 

محبوب ترين و پرطرفدارترين بازيگران زن سينماي كشور ايران به نظر شما چه كساني ميباشند؟ گرچه نظر هر شخصي به سلايقش مربوط هست اما بعضي از بازيگران ميباشند كه در نظر همه ي محبوب شده اند. در اين جا با نفوذترين بازيگران زن سينماي كشور ايران را به شما معرفي مي‌كنيم. اين بازيگران از آن دسته اي ميباشند كه يا با استعداد درخشان خود توانسته اند

 

جاي خود را در ميان علاقه مندان به سينما به دست باورند و يا اين كه با حضور مستمر در شبكه هاي مجازي و فعاليت هاي گوناگون محبوبيت به دست آورده اند.

 

1. ليلا حاتمي

بازيگر 45 ساله ايراني هنوز متنفذترين زن سينماي كشور ايران هست. در چند سال قبل تجربه هاي گوناگون سينمايي را پشت سر گذاشته و نشان داده كه ميخواهد از شخصيت تيپيك الصاق شده به نامش فرار كند.

 

2. ترانه عليدوستي

با درخشش در سريال شهرزاد و بازي در فروشنده به يك ستاره محبوب بدل شده هست. فن پيج هاي مختلفي فعاليت هاي وي را پوشش مي‌دهند. او در عرصه اجتماع و سياست چهره محترم و صادقي هست و نشان داده كه از شجاعت مناسبي برخوردار هست. آيا او بازيگر بزرگي هست؟ نميدانيم. بازي هاي او در بعضي فيلم ها مانند پذيرايي ساده

 

و يا زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو حيرت انگيز ميباشند اما در اكثر فيلم ها او كاراكتر هميشگي خود را تكرار ميكند. او يك بازيگر حرفه اي هست با يك دختر كوچك به اسم حنا. همسرش نقش كوچكي را در فيلم من بازي كرد.

 

3. پريناز ايزديار

قرار گرفتن نام اين بازيگر 31 ساله بابلي شايد در اين مكان حيرتزده تان كند اما ستاره اقبال او به شدت رو به صعود هست. ابد و يك روز و سريال شهرزاد وي را محبوب كردند و در ذائقه خاصش در پوشش هم به شدت مورد دقت كاربران فضاي مجازي قرار دارد. او به زودي فيلم ويلايي ها را روي پرده خواهد داشت.

 

4. نيكي كريمي

ديرپاترين ستاره زني هست كه سينماي كشور ايران به خود ديده. او 45 ساله هست و از 18 سالگي وارد سينماي كشور ايران شده هست و بعد از 28 سال حضور همچنان نامش بعنوان يك برند ارزش دارد. او 4 فيلم نيز ساخته هست و در يكي دو سال جديد با چهارشنبه 19 ارديبهشت، مرگ ماهي و ربوده شده بعنوان بازي در نقش هاي متفاوتي را گزينه كرده هست. گرچه هنوز وي را با بازي در فيلم سارا/ دو زن و نيمه مخفي به ياد مي آوريم.

 

5. طناز طباطبايي

بازيگر با استعداد كه هنوز به آن چه حقش بوده نرسيده هست. بازي زيباي او در خشم و هياهو ناديده گرفته شد و امسال هم ويلايي ها را دارد اما او همچنان در انتظار شاه نقش ويژه خود هست. او 34 ساله هست. در يكي دو سال قبل در تئاتر هم تجربيات فراواني داشته هست. فيلم ارادتمند نازنين بهاره و تينا را همراه با مهناز افشار در پشت خط قرمز دارد.

 

6. مهناز افشار

هياهوي محامات و اتهامات همسر سرشناسش خيلي به شهرت او لطمه نزد. او همچنان مورد علاقه تماشاگران هست و بازي در نهنگ عنبر يك و حالا نهنگ عنبر 2 جايگاه وي را بعنوان بازيگر زن پرفروش ترين فيلمهاي تاريخ سينماي كشور ايران تثبيت خواهد كرد. كفايت حرفه اي اش موجب شده كه در هر دو حوزه سينماي تجاري و سينماي روشنفكرانه مورد دقت قرار گيرد. او 40 ساله هست و يك دختر كوچك دارد.

 

7. سحر دولتشاهيسال 94 و 95 را پر از موفقيت از سر گذراند هر چند كه همزمان بود با جدايي اش از رامبد جوان. او بازيگري انرژيك هست كه حس خنده دار بي نظير خوبي هم دارد اما در نقش هاي درام نيز مفيد مي درخشد.

 

8. مريلا زارعي

او از آن دسته بازيگراني هست كه همۀ وقت} درخشان بازي ميكند. در اواخر دهه 70 و اوايل دهه 80 با فيلم هايي مانند دو زن، سربازهاي جمعه و زن زيادي در فضاي سينماي كشور ايران درخشيد اما بازي بي نظير اش در شيار 143 دوره حرفه اي وي را چندين پله ارتقا داد. او با دو فيلم چ و باديگارد همكاري نزديكي با ابراهيم حاتمي كيا را تجربه كرده هست.

 

9. هديه تهرانييك دهه قبل اگر قرار بود اين ليست را بنويسيم او در صدر جدول بود اما سال ها كم كاري اش در حوزه سينما و سرگرم شدنش به پروژه هاي شخصي، جايگاه وي را متزلزل ساخته هست. او پارسال عادت نميكنيم را داشت. او امسال با دو فيلم بدون تاريخ بدون امضا و همين طور اسرافيل روند بازگشت خود به سطح اول بازيگران زن سينماي كشور ايران را تشديد كرده هست.

 

هر چه باشد هنوز وي را با فيلمهاي پرفروشي مانند قرمز، غريبانه، دست هاي آلوده و … به ياد مي آوريم. او 45 ساله هست و فعلا مجرد.

 

10. ويشكا آسايش

او پاي اثبات همه ي فيلمهاي كمدي هست؛ ف6يلم هايي مانند ورود آقايان ممنوع، 50 كيلو آلبالو و امسال هم مفيد بد جلف. بازيگر ورزشكاري كه در كوهنوردي و ورزش هاي رزمي تجربه هاي فراواني دارد. بخشي از زندگي اش را وقف پسر نوجوانش گيو ساخته هست. او بازيگري همۀ وقت} مطمئن هست و سال پيش نيز چند تجربه تئاتري داشت كه مهم‌ترين آن نمايش مي سي سي پي نشسته مي ميرد بود. او 43 ساله هست.

 

11. باران كوثري

دختر رخشان بني اعتماد و جهانگير كوثري متخصص بازي در درام هاي اجتماعي هست. در سال هاي جديد با فيلم هايي مانند سد معبر، هفت ماهگي، لانتوري، منزل دختر و كوچه بي نام و جامه دران يك ژانر سينمايي خاص خود را دنبال كرده هست؛ ژانري كه خيلي شبيه دغدغه هاي اجتماعي مادرش رخشان بني اعتماد بوده هست. او كوله باري از جوايز سينمايي دارد و گه گدار در عرصه سياست و اجتماع نيز حرف هايي براي گفتن دارد.

 

12. نگار جواهريان

ازدواج او با رامبد جوان نامش را سر زبان ها انداخت و خيلي ها منتظر پخش فيلم نگار ميباشند كه توسط همسرش كارگرداني شده هست. نگار جواهريان را با فيلم هايي مانند طلا و مس، حوض نقاشي، يه حبه قند، بي خود و بي جهت و هيچ به ياد مي آوريم و به نظر ميرسد تنها كاهاني متخصص گرفتن بازي هاي متفاوت از اين بازيگر جوان ايراني هست و در بقيه فيلم ها او تن به ارائه پرتره هاي بيش از حد مثبت و خنثي از خود ميدهد.

 

13. مهتاب كرامتي

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

اين بازيگر با چهره خاصش هنوز در صف اول گزينش هاي كارگردان ها براي بازي در نقش هاي اول قرار دارد. او 47 ساله هست ولي همچنان مي‌تواند بازيگر رمانس هاي پر آب و تاب باشد. ماجان، مرداد، مزار شريف و عصر يخبندان شماري از فيلمهاي چند سال قبل او بوده اند. به نظر ميرسد كرامتي به تدريج در حال شيفت دادن فعاليت سينمايي خود به شاخه هاي ديگر از جمله تهيه كنندگي هست.

 

14. هانيه توسلي

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

اين بازيگر 38 ساله در فضاي مجازي فعاليت آشكاري دارد اما در سينما به اندازه سابق حضور ندارد. در دو سه سال قبل مهمترين فيلم هايش شكاف، دهليز، خط ويژه و سيانور بودند اما به نظر مي‌رسد با عنوان بازيگر محبوب عمده راحت نيست. او از گزينش هاي هميشگي فيلمسازان معتبر هست.

 

15. فاطمه معتمد آريا

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

او مهم‌ترين بازيگر سينماي كشور ايران در اواخر دهه 60 و اوايل دهه 70 بود با «هنرپيشه، ريحانه، مسافران» و سريال هايي مانند گل پامچال و آرايشگاه جذاب. در سال هاي بعد نيز شاه نقش هاي خاص خود را ايفا ميكرد مانند بازي در گيلانه و همين طور اين جا بدون من. او 55 ساله هست.

 

16. پگاه آهنگراني

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

از نخستين حضور او در سينما نزديك به 17 سال قبل و او تازه 32 ساله هست. دختر منيژه حكمت اين سال ها ناگهان پركار شده هست با فيلم هايي مانند هفت ماهگي، لابي، سارا و آيدا، قاتل اهلي، تيك آف، خشكسالي و دروغ، جامه دران، منزل دختر و … كه در بعضي از آن ها با باران كوثري همبازي بوده هست. تعلق دليل او به سينماي اجتماعي واضح هست. او به راحتي ميتواند جايگاه خود را در اين رده بندي ارتقا بدهد.

 

17. ساره بيات

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

او با جدايي نادر از سيمين چهره شد اما بعد از آن در آلبوم اي از نقش هاي نمونه گير افتاد. 31 روز بعد، لابي، عادت نمي‌كنيم، ناهيد و خداحافظي طولاني آثار اين بازيگر 37 ساله در سال هاي جديد بوده اند.

 

18. الناز شاكردوست

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

او مهمترين چهره سينماي تجاري در يك دهه قبل بوده هست و در اواخر دهه 80 ثروت قابل توجهي از بازي در فيلمهاي درجه دو به دست آورد. در حاليكه مثلا بازي اش در فيلم چه كسي امير را كشت نشان مي داد كه او بازيگر با استعدادي هست. اين بازيگر 32 ساله چند سالي هست كه با دقت بيشتري نقش هايش را ايفا مي‌كند. حضورش در فيلم خفگي ساخته فريدون جيراني مويد اين نكته هست. او در شبكه هاي مجازي بسيار مورد دقت هست.

 

19. آنا نعمتي

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

اين بازيگر كم حاشيه 39 ساله هيچ وقت در بطن حركت سينماي كشور ايران قرار نگرفته هست و خودش اعتقاد دارد كه شايستگي هايش ناديده گرفته شده اند. فيلمهاي ماحي، عصر يخبندان، انارهاي نارس و يكي مي خواد باهات حرف بزنه فيلمهاي مهم او در اين سال ها بوده اند.

 

20. بهنوش بختياري

محبوب ترين بازيگران زن حال حاضر سينماي ايران

ملكه اينستاگرام و حاشيه هاي دنياي سينما و سرگرمي 41 ساله هست. بازي او در فيلمي مانند من نشان داد كه او از چه استعدادي در عرصه بازيگري برخوردار هست. استعدادي كه معمولا به نمايش در نمي‌آيند.

 

 منبع: پارس ناز

 



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۲۶:۳۰
مد در تابستان 98
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

اكسسوري چيست  

  

اكسسوري را مي توان شامل كيف، ساعت، جواهرات، عينك، كمربند، شال و روسري دانست. اكسسوري ها نقش تزييني دارند كه به دو دسته زنانه  و مردانه تقسيم بندي مي شوند. هر فصلي اكسسوري هاي مربوط به خود را دارد كه تاثير آن در جذابيت استايل و تيپ شما بسيار عاليست. پس در انتخاب آنها دقت كنيد تا با استايل شما و تيپ شما هم خواني داشته باشد.  
 
 
در فصل تابستان به دليل گرما و آفتابي بودن هوا، آرايش خاص خود را مي طلبد كه در اينجا به نكاتي در اين باره اشاره خواهيم كرد. مثلا در آرايش چشم ها سعي كنيد از خط چشم سفيد و سايه هاي روشن استفاده نماييد. در آرايش لب ها از رنگ رژهاي شاد و جذاب استفاده كنيد.مانند صورتي يا پرتقالي. براي آرايش پوستتان مقدار كمي برق لب به پشت پلك ها و گونه هايتان بزنيد و سپس از يك پودر تثبيت كننده براي مراقبت از بهم ريختن آرايشتان استفاده كنيد. آرايش مونوكروم كه در آن از يك مدل تك رنگي متاليك برنزي استفاده مي شود مناسب شب هاي گرم تابستان است در اين آرايش از سايه برنزي و رژ لب مايع برنزي و كرم پودر برنزه استفاده مي شود.
 
 
اگر شما از رنگ هاي پاستيلي و روشن خوشتان مي آيد بايد بگوييم بخت با شما يار است. زيرا در تابستان امسال رنگ هاي درخشاني و رويايي مد هستند. هر فصلي رنگ خاص خود را مي طلبد پس تابستان امسال حتما كمد لباستان را پر از رنگ هاي شاد كنيد.
اگر مي خواهيد با مد روز پيش برويد بايدها و نبايدهاي شيك پوشي را رعايت كنيد تا همواره به روز و خوش تيپ باشد. مثلا يكي از آنها آشنايي با رنگ هاي مد در آن سال است. رنگ هايمد در تابستان 98 مانند بنفش كم رنگ، صورتي، آبي، بنفش پر رنگ، زرد و قرمز مي باشند. كه مي توانيد از اين رنگ ها با توجه به رنگ پوستتان استفاده كنيد

 

 مجله خبري لست مد درباره اخرين اخبار و داغ ترين مسائلي كه امروزه براي اكثرا جوانان و افرادي كه اهميت زيادي به ظاهر و استايل خود ميدهند مهم و باب است ، مسائلي همچون فعاليت هاي سلبريتي ها ، اخرين متد هاي آرايشي و زيبايي ، لاغري ،چاقي و تناسب اندام ، سلامتي، پوست و مو مدلينگ ها و ترفند هاي مدلينگ شدن و ... گزارشاتي بروز تهيه ميكند كه با توجه به نظر سنجي هاي اخير موارد زير جزء محبوب ترين اين اخبار ميباشد كه شايد بخواهيد بدانيد :چاقي اندام !!!

 

images?q=tbn:ANd9GcR_xNXdUYB__d9BvFexIJ3tMo7yWKig4m6AsXATQnk_me-Jz7ImAg

برخي از افراد به دليل لاغري بيش از حد، به فكر چاق كردن اندام خود هستند. البته بايد دانست لاغري بيش از حد، دلايل متنوعي مانند پركار بودن غده تيروئيد، استرس بيش از حد، خوردن بعضي داروها و حتي وراثت، از جمله دلايلي براي لاغري مي باشند. ما در اينجا شما را، با يك معجون چاقي آشنا خواهيم كرد. سعي كنيد اين معجون ساده براي چاقي را در وعده هاي غذايي خود بگنجانيد، تا مشكل لاغري، ضعف و سستي شما حل شود. اكنون شما را، با اين معجون هاي خوشمزه آشنا خواهيم كرد.

  1. نوشيئن جوانه جو
  2. نوشيدن شير عسل
  3. معجون چاق كننده شير بادام و پسته
  4.  نوشيدني هاي چاق كننده آلفا آلفا ( جوانه يونجه )
  5. ميلك شيك ميوه اي
  6. هات چاكلت ساده

اين معجون ها علاوه بر خاصيت چاق كنندگي بسيار خوشمزه و لذيذ هستند و حتي براي كساني كه مشكل كم خوني دارند نيز مناسبند. در ضمن افرادي كه داراي بيماري ديابت و يا قلبي و عروقي و چربي هستند، قبل از مصرف، با پزشك خود حتما مشاوره داشته باشند.

آناهيتا درگاهي بازيگر نقش طلا در مجموعه ممنوعه !!!

 

images?q=tbn:ANd9GcTMPVbjQxoKjiSXRnxRvChmIQtSpDTWdRu-IQrYzpLR8TqWk7kDrA

آناهيتا درگاهي در ممنوعه ، بازيگر زن و همچنين نقاش ايراني مي باشد. وي فارغ التحصيل از دانشگاه هنر است، و تا كنون در نمايشگاههاي زيادي، در موزه هنرهاي زيبا كاخ سعدآباد، شركت كرده است.وي علاوه برفعاليت داشتن در حوزه موسيقي و بازيگري، گاهي به ترجمه نمايش نامه هاي انگليسي هم مي پردازد و همچنين مدير گروه مويسيقي به نام ترافيك نيز است. آناهيتا درگاهي، يكي از بازيگران محبوب در سريال ممنوعه مي باشد. كه در اين سريال گريم هاي متفاوت و جذابي از او ديده شد. وي همسر سابق محمد پروين و اكنون همسر اشكان خطيبي مي باشد.تست مدلينگ !!!

images?q=tbn:ANd9GcTZTTVBOiMKvNUiZRjASn8YILafX0NhURgkp8HX54Mu7B-FlYlBJQ

براي تست مدلينگ در تهران ، ابتدا شما بايد با واژه مدلينگ آشنايي داشته باشد. مدلينگ امروزه به عنوان يك پيشه و شغل خطاب مي شود و گاهي نيز درآمدزايي بالايي، بشرط رعايت اصول و قواعد آن، دارد. شغل اين افراد نمايش بهترين شكل از اندام و لباس ها و آرايش صورت مي باشد. كه اين افراد عموما از زيبايي ظاهري صورت و اندام برخوردارند. البته گاهي ديده شده افرادي كه از زيبايي نه چندان زيادي برخوردار بوده اند نيز در اين زمينه فوق العاده موفق و موثر شدند. تحصيلات مدلينگ در كشورهاي غربي بسيار متداول است كه در آن بايد آناتومي بدن و انواع طراحي را بياموزند. واژه مدلينگ گاهي به معناي برهنگي تعبير مي شود. كه اين تعريف اشتباهيست .شما مي توانيد با رعايت اصول و قواعد حجاب اسلامي؛ يك مدلينگ معروف باشيد. شايد شما همه مدلينگ ها را در سايز هاي خيلي پايين ديده باشيد اما لازم به ذكر است در جهان افراد معروفي هستند كه در سايزهاي بزرگ به چهره جهاني تبديل شده اند. سعي كنيد در اين زمينه با سواد و خلاق باشيد، با مدل هاي روز آشنايي داشته باشد، از اكسسوري هاي زيبا و خاص استفاده كنيد، طرز ست كردن لباس ها را، بدانيد و اندام خود را هميشه در تناسب نگهداريد. در ايران براي انواع مانتو، پالتو شال و روسري مي توانيد فعاليت داشته باشيد. براي اين كار حتما با موسسه هاي مدلينگ معتبر همكاري كنيد و از موسسه هاي بي مجوز كه هدفشان سودجويي و فريب شماست دوري كنيد.

منبع : وب سايت لست مد 



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۲۳:۲۱
آيا بازيگران كليشه اي سينما را مي شناسيد؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

بازيگران كليشه اي سينما 

سحر قريشي

از سال ۸۸ كه به خاطر بازي در سريال «دلنوازان» مطرح شد تا همين امسال در ۱۹ فيلم سينمايي و ۷ فيلم ويدئويي بازي كرده. يعني به طور متوسط سالي پنج فيلم! جالب اينجاست كه در هيچ كدام از اين فيلم ها هم نقش اول نبوده وصرفا در بخش هايي ظاهر شده. در همين نقش هاي كوتاه هم بازيش در حدي نبوده كه كسي بتواند به بازيگري اش نمره بدهد. او تنها در دو فيلم «گشت ارشاد» و «پنج ستاره» به كارگرداني سعيد سهيلي و مهشيد افشارزاده بازي كرد كه آثار خوب و قابل توجهي بودند اما در اين فيلم ها هم بيشتر از يكي دو سكانس بازي نداشت.

امين حيايي

روزي از بازيگران محبوب سينما بود كه نامش باعث پفروش شدن فيلم ها مي شد اما قدر خود را ندانست و با انتخاب هاي بد و تكراري حالا مجبور است به هر فيلمي تن بدهد. كافي است كارنامه او را مرور كنيد؛ همه جور فيلمي در آن ديده مي شود.

امسال فيلم تلخ «خانوم» را روي اكران داشت كه نتوانست به فروشي معقول دست بيابد. آنچه باعث شد حيايي به مرور تنزل يابد بازي هاي هم شكل او بود در فيلم هايي با مولفه هاي مشترك؛ تا جايي كه آخرين تلاش او در «رژيم طلايي» يك شكست بود و حالا براي بازگشت به روزهاي اوج راهي سخت پيش خود مي بيند.

ليلا اوتادي

هيچ كس تا به حال بازي خارق العاده از او نديده و اصولا در فيلم هايي بازي مي كند كه به لحاظ بار هنري، جايگاه خاصي در سينما ندارند و صرفا شايد در گيشه موفق باشند.

اوتادي اين اواخر در فيلم هايي مثل «زن، مرد، زندگي»، «آقاي الف»، «شير تو شير»، «دردسر بزرگ»، «پيتزا مخلوط» و … بازي كرد؛ فيلم هايي كه هيچ كدام شان آثار مطرحي نبودند و او اگر مي خواست هم نمي توانست با آنها به جايگاهي برسد.

بخوانيد : فرزند نيوشا ضيغمي به دنيا آمد + عكس مادر و دختر
اوتادي حتي امسال با سريال «زخم» در تلويزيون هم ظاهر شد اما برخلاف بسياري از بازيگران تلويزيوني كه در مدت كوتاه مي توانند به شهرت برسند، بازيش مخاطبان تلويزيوني را هم جذب نكرد.

دانيال عبادي

بيشتر از اينكه به عنوان بازيگر در سينما شناخته شود هنوز هم خيلي ها او را همان مدل اولين فيلمش يعني «غيرمنتظره» مي شناسند.

دانيال عبادي بعد از گذشت سال ها هنوز نتوانسته در بازيگري به جايگاه خاصي برسد و در بيشتر فيلم هاي سينمايي، صرفا به خاطر داشتن استايل مناسب دعوت به همكاري مي شود.

«قبرستان غيرانتفاعي»، «امشب شب مهتابه»، «كاغذ خروس نشان»، «مجرد ۴۰ ساله»، «كالسكه» و … هيچ كدام جزو رده بندي فيلم هاي موفق سينما قرار ندارند. او حتي زماني كه در فيلم «يكي از ما دو نفر» تهمينه ميلاني بازي كرد هم يكي از بدترين بازي هايش را به نمايش گذاشت.

بهنوش بختياري

اصلا نمي شود از اسم او به ياد فيلم جدي، قدرتمند يا درجه يك بيفتيم. شيوه بازي بختياري به عنوان يك زن كمدين، در سطحي است كه هيچ جوره نمي تواند در قالب يك فيلم رده بالا قرار بگيرد.

شايد هم كارگردان ها اصولا از او نمي خواهند كه شيوه ديگري از بازيش را به نمايش بگذارد و در وضعيت هميشگي تغييري به وجود بياورد.

معمولا در فيلم هاي كمدي درجه چندم اسمي از او به ميان مي آيد و حالا شايد در كل اين فيلم ها فقط در يك سكانس هم بازي داشته باشد. تنها فيلمي حكه اين اواخر بختياري بازي متفاوتي از خود در آن به نمايش گذاشت، «پنج ستاره» مهشيد افشارزاده بود.

نيما شاهرخ شاهي

يكي از پركارهاي عرسه سينما، تلويزيون و شبكه نمايش خانگي است. البته فرقي هم نمي كند چه نقشي به او پيشنهاد شود، چون در هر فيلمي كه فكرش را بشود كرد مي شود نشاني از او پيدا كرد.

بخوانيد : عكس عجيب سحر قريشي با تيپ خسته
او با فيلم «مكس» و «پارك وي» به ميدان آمد و به نظر مي رسيد بتواند يكي از بازيگران خوش آتيه سينما باشد اما از يك جايي به بعد سر و كله اش حتي در فيلم هايي مثل «رفيق فابريك»، «الاكلنگ» يا حتي «عطسه هاي نحس» محسن افشاني هم پيدا شد. بعد از ۱۰ سال حضور در سينما شايد بشود از همان فيلم اولش يعني «پارك وي» به عنوان بهترين اثرش نام برد و ديگر هيچ.

شيلا خداداد

با سريال «مسافري از هند» به شهرتي فراوان دست يافت. اين محبوبيت و چهره شيلا خداداد باعث شد برخي او را از ستاره هاي آينده سينما بدانند اما اينگونه نشد و حضور او محدود به فيلم هاي گيشه پسند و نقش هاي بعضا مشابه مي شود.

نگاهي به مهمترين فيلم هاي اخير اين بازيگر بيندازيد: «زنان ونوسي، مردان مريخي»، «سن پترزبورگ»، «اخراجي ها»، «پاتو زمين نذار» و «پسر آدم، دختر حوا».

در اين ميان دو فيلم خوب «سن پترزبورگ» و «پسر آدم، دختر حوا» ديده مي شود اما در كارنامه خداداد اتفاقي رقم نزده اند. دليل چيست؟

علي صادقي

همچنان بازيگر محبوب بخشي از مخاطبان سينما و تلويزيون است اما نه خودش قدر اين موهبت را مي داند و نه فيلمسازها به فكر ايجاد تغيير مدل او هستند.

علي صادقي همچنان تاكيد روي چند ويژگي ظاهري اش كه پيش مردم آشنا است دارد و با همين حركات صورت و چشم و ذهن و تغيير در بيان از آنها خنده مي گيرد.

بخوانيد : عكس متفاوت سحر قريشي و سمانه پاكدل دوستان صميمي و قديمي
تمركزش روي فيلم هاي ويدئويي است و تهيه كنندگان از قابليتش براي شبكه خانگي استفاده مي كنند؛ براي همين حضورش در سينما كمرنگ شده. علي صادقي تا كي مي تواند از اين مشخصاتش استفاده كند و تا كي جواب مي دهد، معلوم نيست.نيوشا ضيغمي

او هم از بازيگراني بود كه خيلي ها فكر مي كردند به زودي ستاره سينماي ما مي شود به ويژه آنكه فيلم هاي متفاوتي مثل «شوريده» و «مواجهه» جزو انتخاب هاي اولش بودند. به مرور اما در يك دايره مشخص ماند و هيچ كدام نتوانستند شمايل سوپراستار بر تنش كنند.

ضيغمي روشي بينابين پيش گرفته؛ نه در فيلم هاي صرفا گيشه اي (آبكي!) بازي مي كند نه مورد توجه فيلم هاي خاص است. نگاهي به اين فهرست بيندازيد: اخراجي ها، گشت ارشاد، پرتقال خوني، توفيق اجباري، قرنطينه، پارك وي.

امسال هم كه دريا و ماهي پرنده و ايران برگر را در جشنواره داشت و چارسو به تازگي وارد شبكه نمايش خانگي شده.

شاهرخ استخري

با سريال هايي مثل «دلنوازان» و «فاصله ها» محبوبيت فراواني پيش مخاطبان تلويزيون به دست آورد. خيلي ها گمان مي كردند شاهرخ استخري با اتكا به اين محبوبيت مسيرش را در سينما معقول طي خواهد كرد اما او قدر اين موقعيت را ندانست و از يك حد مشخص فراتر نرفت.

استخري پس از ناكامي در سينما با فيلم هايي چون «پس كوچه هاي شمرون»، «چك» و «ساعت شلوغي» تمركزش را بر تلويزيون و شبكه خانگي گذاشت. فيلم هاي ويدئويي مثل «كبريت سوخته» و «يك دو سه» تنها از اعتبارش كاستند و اعتباري براي اين بازيگر به همراه نداشتند.

 

منبع: gahar.ir



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۲۱:۵۵
مراحل و زمان ثبت شركت تضامني
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

مراحل و زمان ثبت شركت تضامني

مراحل و زمان ثبت شركت تضامني ، موسسه ثبت شتاب مجري مستقيم كليه خدمات ثبتي با پشتوانه سال ها تجربه در خدمت شما عزيزان مي باشد.براي مشاوره ثبت شركت با ثبت شتاب در تماس باشيد.براي تشكيل شركت تضامني دو كار اصلي تنظيم شركت‌نامه و ثبت آن در اداره ثبت شركت‌ها لازم است.
 
اما خوب است بدانيد كه در كنار اين دو مرحله مهم، بايد به موضوع‌هاي ديگري هم هنگام ثبت شركت تضامني توجه داشته باشيد.براي تشكيل شركت تضامني بايد حداقل دو نفر پيشقدم شوند. شركاي اين شركت لازم است عاقل، بالغ و رشيد باشند؛ اما تاجر بودن آنان لازم نيست. علاوه بر اشخاص حقيقي ، اشخاص حقوقي مثل شركت‌هاي ديگر هم مي‌توانند به عنوان شريك يك شركت تضامني وارد ميدان شوند.
 
مراحل و زمان ثبت شركت تضامني:
 
۱-مشاوره با ثبت شتاب
 
۲-انعقاد قرارداد
 
۳-تهيه مدارك لازم
 
۴-امظاء اساسنامه و فرم هاي مورد نياز
 
۵-طي نمودن مراحل اداري در اداره ثبت شركت ها
 
(حداكثر زمان مورد نياز ۳۰ روز)
 
براي انجام هر كاري اولين قدم مشاوره مي باشد كه مشاوران حقوقي آگاه ثبت به صورت تلفني با شما ارتباط برقرار مي كنند و نوع تجارت و نحوه عملكرد و اهدافتان را بررسي مي نمايند و بهترين راه موجود را به شما ارائه مي دهند.
 
سرمايه و مدارك مورد نياز تضامني
سرمايه و مدارك مورد نياز تضامني : حداقل سرمايه براي ثبت شركت هاي تضامني ۱/۰۰۰/۰۰۰ ريال ميباشد و هيچگونه ممنوعيت قانوني براي ميزان سرمايه شركت وجود ندارد و سرمايه ميتواند همان حداقل قانوني باشد . سرمايه ي ثبتي براي اخذ وام يا تسهيلات بانكي ، اخذ نمايندگي ديگر شركت ها ، انعقاد قرارداد با شركت هاي دولتي و يا خصوصي و … ميتواند حائز اهميت باشد .
 
 
يراي ثبت شركت هاي تضامني نياز است كه از بانك مركزي مجوز هاي لازم گرفته شود و پس از آن مراحل ثبت شركت انجام شود .
 
شركت تضامني وقتي تشكيل مي گردد كه تمام سرمايه نقدي تاديه و سهم الشركه غير نقدي نيز تقويم و تسليم شده باشد.
 
 
مدارك لازم براي ثبت شركت تضامني:
 
-دو نسخه اساسنامه تكميل شده
-دو نسخه شركتنامه تكميل شده
-دو نسخه تقاضانامه تكميل شده
-اصل مجوز فعاليت از مراجع ذي ربط در مواردي كه ثبت موضوع نياز به مجوز داشته باشد.
-تصوير برابر با اصل مدارك احراز هويت كليه ي شركاء،مديران و هيات نظار(در مواردي كه تعداد شركا بيش از ۱۲ نفر باشند)
-تكميل فرم تعيين نام به ترتيب اولويت نام هاي پيشنهادي و همچنين فيش واريزي
-اصل گواهي عدم سوءپيشينه جهت امضاي هيئت مديره،مدير عامل
-دو نسخه صورتجلسه ي هيات مديره
-دو نسخه صورتجلسه ي مجمع عمومي موسسين
-اصل وكالتنامه ي وكيل دادگستري در صورتي كه ثبت شركت توسط وكيل صورت پذيرد.
 
براي اطلاع از اخرين قوانين ثبت و مراحل قانوني ثبت برند ،  ثبت لوگو و ثبت شركت ميتوانيد با كارشناسان موسسه ثبت شتاب در ارتباط باشيد .
 
 منبع :sabtecompany.com


:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۱۷:۴۴
نقش‌هاي كليشه‌اي، مشكل بازيگران پيشكسوت
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

 

نقش‌هاي كليشه‌اي، يكي از مشكلات بازيگران پيشكسوت است. مشكلي كه بايد كليد حل آن را در جيب كسي غير از كارگردان جستجو كرد!
يكي از مشكلاتبه گزارش افكارنيوز، عمده رسانه ملي، عدم پرداختن به ژانرهاي متنوع تلويزيوني است. تمركز زياد روي مجموعه‌هاي ملودرام باعث شده كه بازيگران در نقش‌هاي تكراري به كار گرفته شوند و نتوانند از تمام ظرفيت هنري خود استفاده كنند!

اين موضوع براي بازيگراني كه ميانسالي خود را پشت سر گذاشته‌اند خود را پررنگ تر نشان مي‌دهد.گويي قانون نانوشته‌اي وجود دارد كه به غير موارد بسيار نادر، از اين هنرمندان تنها در نقش‌هاي كليشه‌اي مجموعه‌هاي تلويزيوني استفاده شود استفاده شود. بازيگران پيشكسوت البته از اين وضعيت ابداً راضي نيستند. مانند صفا آقاجانزاده بازيگر با سابقه تئاتر و تلويزيون كه معتقد است موقعيت هاي جديد بازيگري تنها به سه چهار نفر خاص داده مي‌شود. وي كه بازيگران وارداتي هم دلخوشي ندارد راجع به اين موضوع گفت: «ما شاهد اين هستيم كه عده اي ناگهان سر و كله شان از اروپا يا آمريكا پيدا مي‌شود و در يك بازه زماني كوتاه، چندين سينمايي و سريال را بازي مي‌كنند ولي بقيه يا بيكارند يا اينكه همچنان در همان كليشه‌ها به بازي گرفته مي‌شوند.»

 

 

از طرفي بازيگران پيشكسوت مرد هم از نقش‌هاي تكراري دلخوشي ندارند، رضا بنفشه خواه از بازيگراني است كه همواره از ورود به تجربه هاي جديد استقبال كرده است، وي حتي در مسابقه خنداننده شو نيز با اينكه شانسي براي رفتن به مراحل بالاتر نداشت شركت كرد. بنفشه خواه نيز مانند آقاجان زاده منتقد به كار نگرفتن بازيگران پيش كسوت است. اين بازيگر در اين مورد گفت: «هنرمندان پيشكسوت ايراني توانايي بالايي براي بازي در نقشهاي متفاوت دارند. ظرفيت نقش آفريني از خياط گرفته تا راننده تاكسي در آنها وجود دارد.»

 

 

بنفشه خواه البته خود بازيگران را نيز به خاطر اينكه بازي در نقش‌هاي كليشه‌اي كم تقصير نمي‌داند و مي‌گويد: «بازيگر اگر اين احساس را دارد كه در يك كليشه در حال هضم شدن است، اصلاً نبايد پيشنهاد بازي در آن را قبول كند. من وقتي نقش يك كارمند يا نقش يك پزشك را بازي كردم، ديگر آنها را قبول نمي‌كنم و منتظر يك چالش جديد براي محك زدن توانايي‌هايم مي‌مانم.»

اين اظهارات نشان مي‌دهد بازيگران پيشكسوت زيادي وجود دارند كه آمادگي كار در نقش‌هاي چالشي را دارند. پيش زمينه اين موضوع وجود ژانرهايي متنوع‌تر از ملودارم است كه بتواند بستر نقش‌هاي متنوع باشد. در حقيقت مجموعه‌هاي تلويزيوني آنقدر درگير داستانهاي اجتماعي كليشه‌اي هستند كه براي بازيگران جوانتر هم بازي در نقشي متفاوت تبديل به يك رويا شده است!

بازي پيشكسوتان در نقشهاي متفاوت البته در رسانه ملي به صورت خيلي محدود وجود داشته كه اتفاقاً‌ با استقبال مخاطبان مواجه شده است. هنوز مجموعه «كارآگاه شمسي و دستيارش مادام» را به كارگرداني مرضيه برومند و نقش آفريني پري اميرحمزه و لوريك ميناسيان را به ياد داريم. اين سريال با اينكه در نگاه اول رونوشتي از سريال خانوم مارپل بود، ولي برومند به خوبي از پس بومي سازي شخصيت‌ها و داستاهاي آن برآمده و آن را تبديل به يك مجموعه شيرين و دوست داشتني از پيرزناني كرده بود كه فعالانه بسياري از مشكلات دوستان و آشنايانشان را حل مي‌كنند.

متاسفانه اين گونه تجربه ها آنقدر انگشت شمارند كه به سختي مي‌شود آنها را به ياد آورد. در حقيقت امروزه بازيگران پيشكسوت بايد در درجه اول از حيث اينكه در فيلمنامه نقشي براي كهنسالان وجود داشته باشد خوش اقبال باشند،‌چه رسد به اينكه در ژانري متفاوت ديده شوند!

همانطور كه گفته شد فيلمنامه و داستان مشكل اصلي مجموعه‌هاي تلويزيوني است. فيلمنامه نويسان كشورمان به خاطر دستمزدهاي پايين ترجيح مي‌دهند كميت آثارشان را بالا ببرند تا اينكه براي خلق يك اثر با كيفيت دست رد به سفارشات ديگر بزنند. بنابراين اولين قدم براي درآوردن برخي بازيگران پيشكسوت از بن بست شانس، شناسايي و فرصت دادن به فيلمنامه نويسان خلاق و شجاع است.

منبع: افكار نيوز



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۱۶:۳۸
راه حل هاي تقويت آنتن موبايل
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

قيمت تقويت آنتن موبايل

براي شناخت تقويت آنتن و تفاوت قيمت ها بهتر است كمي با مفهوم آنتن و بهترين نقاط آنتن دهي آشنا شويد.

آنتن موبايل (BTS) مخفف Base Tranceiver Stationاست اولين بخشي است كه مستقيما با تلفن همراه درارتباط است.  
در واقع  BTS در نقاط مختلف نصب مي شوند كه كار ارسال و دريافت سيگنال موبايل را انجام مي شدهند.

راه اندازي دكل هاي BTS به دو دليل انجام مي شود.


1. پوشش دهي امواج راديوئي ( بيشتر در بين جاده ها و نقاط كور صورت مي گيرد)

2. ترافيك
 
زماني كه سيگنالي كه از مقابل دريافت شده، قوي تر از سيگنال پشت سر باشد، گيرنده ي گوشي شما روي فركانس سيگنال قوي قرار مي گيرد و اين حالتhandover گفته مي شود. البته اين اتفاق خيلي سريع انجام مي شود و قابل تشخيص نيست.  
به ازاي هر تقويت كننده آنتن موبايل 8 مشترك بطور همزمان مي توانند مكالمه كنند و در هر ايستگاه 96 مشترك قادر به مكالمه هستند.

قيمت تقويت كننده آنتن موبايل بستگي به كارآيي آن دارد. تقويت كننده سيگنال هاي ورودي موبايل را تقويت ميكند.  خصوصا در مناطقي كه پوشش دهي آنتن ضعيف است، مثلا مناطق مرتفع مثل تپه ها و مناطق دوردست مثل روستاها يا مناطق جنگلي، كه آنتن دهي شبكه هاي موبايل مانند ايرانسل، همراه اول و رايتل كه سيگنال آنها ضعيف است، را تقويت مي كند و در اين مناطق نيز مي توان مكالمه با كيفيتي را برقرار نمود. قيمت تقويت كننده موبايل براي هر منطقه متفاوت است.

براي تقويت آنتن موبايل يا بوستر هر چه شما به برج يا دكل مخابراتي نزديك تر باشيد، قدرت آنتن دهي بيشتر است. زماني كه گوشي شما سيگنال ضعيفي دريافت مي كند، نرديك بودن شما به برج مي تواند كمك كننده باشد. اگر خواستيد بهترين نقطه ي آنتن دهي در منزل خود را پيدا كنيد بهتر است db را در گوشي خود شناسائي كرده سپس در نقاط مختلف خانه حركت كنيد تا متوجه شويد در كدام نقطه مقدارdbگوشي شما به عدد 50- نزديك است، درواقع آن نقطه بهترين آنتن دهي را دارد.

يكي از مناطقي كه معظل آنتن دهي موبايل روبروست، برج ها هستند كه ارتباط تلفني خوبي نمي توانند برقرار كنند.

قيمت تقويت آنتن موبايل در برج ها متفاوت است.

شبكه 3G

شبكه  3Gسرعت و فرمت ترافيك اطلاعات را گسترش داد، هنوز هم سرعت اينترنت روي شبكه 3G كند است و نسبت به شبكه هاي بي سيم، اطلاعات آهسته تر لود مي شود. در حال حاضر تمامي اپراتورهاي مخابراتي ايران 3G را پشتيباني مي كنند و امكان استفاده از اينترنت روي گوشي موبايل را فراهم مي كنند.

شبكه 4G

اتحاديه بين المللي مخابرات، IUT يك سازمان بين المللي در امريكاست كه قانون گذار و مدير فضاي فركانسي است و در سرتاسر جهان به تدوين استانداردهاي ارتباطات مخابراتي مي پردازد. اين اتحاديه در ماه March سال 2008 استاندار و قوانيني را براي شبكه 4G مشخص كرد. اين اتحاديه حداكثر سرعت را براي 4G 100 مگابايت بر ثانيه تعيين نمود.

اكنون با توجه به نياز خود تقويت كننده را انتخاب نماييد و قيمت تقويت كننده موبايل را در سايت مشاهده نمائيد.

 منبع: وب سايت آنتن كالا



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۱۴:۲۴
بدترين نقش‌هاي بازيگران مشهور سينماي ايران
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

اكران «من و شارمين» با بازي نااميدكننده ويشكا آسايش بهانه اين مطلب است. سرنوشت بازيگران مطرحي كه گاهي با انتخاب فيلم هاي ضعيف، مسير را غلط رفته اند.

گاهي همه چيز نويد يك اتفاق خوب مي دهد اما نتيجه برخلاف پيش بيني رقم مي خورد؛ اسم اين «انتخاب شكست خورده» است. گاهي پيش از ورود به مسير، نشانه ها نهيب مي زنند كه فرجام آن، خوب نيست اما به دلايل شخصي كار خودمان را مي كنيم. اسم اين، «انتخاب بد» است.

موقعيت بازيگران كه سرنوشتشان به انتخاب، گره خورده خيلي خيلي حساس است و اگر مواظب نباشند چه بسا از مسير موفقيت دور و دورتر شوند. در سينماي ما بازيگران زيادي هستند كه بعد از رسيدن به جايگاه مطلوب يا بدشانسي مي آورند يا انتخاب هايشان بد است. درباره اولي گريزي نيست اما گاهي به دلايلي چون دستمزد بالا، تجربه نوع ديگري از فيلم ها و… به پيشنهادهايي بله مي گويند كه پيگيران سينما را غافلگير مي كنند؛ مثل ويشكا آسايش در «من و شارمين». چرايي اش را توضيح داده ايم و سراغ سرنوشت چند بازيگر مطرح ديگر هم رفته ايم؛ تاثير انتخاب بد بر كارنامه ها محور گزارش است.

هديه تهراني

بدترين انتخاب: اين هديه تهراني كه با وسواس به پيشنهادها جواب مي داد، با «آبي» اولين انتخاب بدش را رقم زد. فيلم حميد لبخنده نمايشي ضعيف از مسئله تلكه كردن پسرها با ابزاري به نام مهريه بود و تهراني در نقش دختر دغل داستان، فرصت عرض اندام در اين نقش را نداشت.

موقعيت پيش از انتخاب بد: هديه تهراني كلي پيشنهاد خوب داشت اما به آن ها نه مي گفت تا اين كه با «سلطان» مسعود كيميايي وارد سينما شد. بعد از آن در «غريبانه»، «قرمز» و «شوكران» بازي كرد و سينمادوستان مجاب شده بودند كه هديه تهراني هر فيلم و نقشي را نمي پذيرد.

مسير بعد از انتخاب بد: بعد از «آبي» طولي نكشيد كه تهراني در «زمانه» بازي كرد و دومين انتخاب بدش را به ثبت رساند. فيلم حميدرضا صلاحمند قرار بود تصويري از دغدغه جوان هاي جامعه دهه ۸۰ باشد اما فيلم و نقش تهراني به كاريكاتور مي مانست. تهراني خيلي زود متوجه مسير اشتباهش شد و با «كاغذ بي خط» و «خانه اي روي آبِ» جبران كرد. از آن به بعد اگر در فيلم عامه پسند هم بازي كرده، از كف استاندارد برخوردار هستند. هديه تهراني اوج هنرش را در «چهارشنبه سوري» به رخ كشيد و تا الان اجازه نداده روي كارنامه اش خدشه بيفتد.

محمدرضا فروتن

بدترين انتخاب: خاك سرد. اين فيلم را رضا سبحاني ساخته كه جزء كارگردان هاي متوسط سينماست. قصه فيلم و پرداخت آن به قدري ضعيف است كه نه منتقدان به آن روي خوش نشان دادند و نه مخاطبان. تلاش محمدرضا فروتن هم به چشم نيامد و اين گونه بدترين انتخاب او رقم خورد. فروتن از فيلمنامه و سابقه كارگردان پي به فرجام «خاك سرد» نبرده بود؟

موقعيت پيش از انتخاب بد: محمدرضا فروتن با بازي در نقش هاي كوچك وارد سينما شد تا اين كه مسعود كيميايي او را به عنوان يكي از جوان هاي «مرسدس» انتخاب كرد. اين همكاري در «فرياد» و «اعتراض» ادامه يافت و فروتن تبديل به ستاره شد و كمي بعد و به خاطر «قرمز» به سيمرغ رسيد. همكاري با رخشان بني اعتماد، احمدرضا درويش، كيومرث پوراحمد، عليرضا داودنژاد و… از فروتن بازيگري سخت پسند ساخت كه محبوب منتقدان و مخاطبان بود.

مسير بعد از انتخاب بد: «خاك سرد» براي فروتن حكم دست انداز داشت اما از آن به سلامت عبور كرد. كمي كه گذشت انتخاب هاي بد او بيشتر شد و حالا اين بازيگر از روزهاي اوج فاصله گرفته. «پيمان»، «تجريش ناتمام»، «چارسو»، «فصل انار» و «نقطه كور» بدترين انتخاب هاي او هستند. نه كارگردان هايشان پيشينه موفقي دارند و نه داستان ها جذاب است. ملاك انتخاب فروتن روي چه حساب بوده؟

هانيه توسلي

بدترين انتخاب: عاشق. اين فيلم اقتباسي ضعيف از فيلم كلاسيك «آواي موسيقي» است و حتي در فيلمنامه مي توان اطمينان داشت كه نتيجه كار خوبي نمي شود. از آن سو كارگردان فيلم يعني افشين شركت سابقه درخشاني در فيلمسازي ندارد و اعتماد به او كار آساني نيست. توسلي روي چه حسابي ميپذيرد «عاشق» را بازي كند؟

موقعيت پيش از انتخاب بد: هانيه توسلي درست روزي پذيرفت در فيلم «عاشق» افشين شركت بازي كند كه تبديل به بازيگري مطرح شده بود. فيلم هاي «شام آخر»، «شب هاي روشن» و «كافه ستاره» بيش از ديگر فيلم هايش به چشم آمده بودند و براي «شب هاي روشن» از جشن خانه سينما تنديس گرفته بود. بازيگري با چنين پيشينه اي حاضر مي شود در يك اقتباس ضعبف از فيلم كلاسيك «آواي موسيقي» بازي كند.

مسير بعد از انتخاب بد: هانيه توسلي خيلي زود به مسير اصلي بازگشت و در فيلم هايي بازي كرد كه روي «عاشق» سايه انداختند. او پنج سال پس از «عاشق» يك انتخاب بد ديگر هم داشت به نام «مادر پاييزي» ساخته سيروس رنجبر. اين بار هم زود متوجه اشتباهش شد و با «به خاطر پونه»، «دهليز» و البته «خط ويژه» جبران كرد.

• در ميان انتخاب هاي نافرجام هانيه توسلي دو فيلم بيشتر از بقيه خودنمايي مي كند: «مردن به وقت شهريور» و «هفت ماهگي».

ويشكا آسايش

بدترين انتخاب: من و شارمين. فيلم را كه ببينيد اولين سوال اين است: موقع خواندن فيلمنامه چه نكته ويژه اي ويشكا آسايش را براي بازي ترغيب كرده؟ «من و شارمين» قصه اي ضعيف و تكراري دارد و تك شوخي هايش نمي تواند مخاطب را بخنداند. دومين سوال: شخصيت كاريكاتورگونه مينا را كه دختري سخت گير در ازدواج است، پيش تر آسايش به شكل بهتر بازي كرده؛ چه اصراري به تكرار آن است؟ و سومين سوال: بازيگري در حد آسايش به رزومه كارگردان توجهي ندارد؟ بيژن شيرمرز قبل از «من و شارمين» كلي تله فيلم براي شبكه خانگي ساخته كه قبال دفاع نيستند.

موقعيت پيش از انتخاب بد: ويشكا آسايش بعد از درخشش در سريال «امام علي (ع)» سعي كرد به گونه اي گام بردارد كه كارنامه اش مخدوش نشود. آرام آرام به جايگاهي ويژه رسيد و در رديف بازيگران موفق قرار گرفت. دريافت سيمرغ مهر تاييد است بر كيفيت كار او.

مسير بعد از انتخاب بد: «من و شارمين» به تازگي اكران شده و اولين دستاورد منفي اش براي آسايش دلزدگي مخاطبان سينماست. چه بسا اگر بخواهد اين مسير را ادامه دهد و به صرف بازي در نقش يك به امثال «من و شارمين» نه نگويد، شيب كارنامه اش محتوم است.

• «دراكولا» ظاهرا براي آسايش بايد حركت رو به جلو باشد اما نتيجه فيلم رضا عطاران نااميدكننده بود پس به جاي اطلاق عنوان «انتخاب بد» بايد از «انتخاب شكست خورده» استفاده كرد.

ترانه عليدوستي

بدترين انتخاب: راز دشت تاران. قرار بود اولين انيميشن- رئال سينماي ايران فيلم ويژه شود اما نشد. هاتف عليمرداني و محمد لطفعلي كم تجربه بودند و قصه اي كه براي «راز دشت تاران» نوشتند كم ملات. با اين حال ترانه عليدوستي براي بازي در آن وسوسه شد و يكي از نقش ها را پذيرفت. فيلم مورد توجه قرار نگرفت و بازي عليدوستي تبديل به يكي از بدترين هاي كارنامه اش شد. احتمالا تنها ملاك او فرمت فيلم بوده وگرنه كارگردان ها سابقه روشني نداشتند. فيلمنامه پر از ايراد است و تركيب بازيگران در اشل مطلوب عليدوستي نيست.

موقعيت پيش از انتخاب بد: ترانه عليدوستي سال ۱۳۸۸ در «راز دشت تاران» بازي كرد؛ درست هشت سال بعد از «من ترانه ۱۵ سال دارم». او در گام نخست سيمرغ گرفت و مورد توجه عام و خاص واقع شد. در ادامه در «شهر زيبا»، «چهارشنبه سوري» و «درباره الي…» اصغر فرهادي بازي كرد و بازيگر فيلم ماني حقيقي، واروژ كريم مسيحي و رسول صدرعاملي بود.

مسير بعد از انتخاب بد: كمي طول كشيد تا ترانه عليدوستي به مسير قبلي بازگردد. بعد از «راز دشت تاران» در فيلم «هر چي خدا بخواد» بازي كرد كه اين هم جزء انتخاب هاي بد اوست؛ يك كمدي ضعيف از نويد ميهن دوست. انتخاب هاي بعدي او قابل دفاع هستند و باعث غناي كارنامه عليدوستي شدند. سريال «شهرزاد» هم شهرت عمومي او را به همراه داشته است.

فريبرز عرب نيا

بدترين انتخاب: شكلات داغ. حامد كلاهداري در اولين فيلم سينمايي اش قصد داشت حرف هاي مهم بزند اما نتيجه ملغمه اي شد كه نه منتقدان به آن توجه كردند و نه مخاطبان. فريبرز عرب نيا سال ها مشغول بازي در «مختارنامه» بود و بعد از پايان در سه فيلم بازي كرد كه «شكلات داغ» از همه بي كيفيت تر است. نه فيلمنامه و قصه اش جاي دفاع دارد و نه كارنامه حامد كلاهداري. عرب نيا سخت گير دقيقا دنبال چه بود؟

موقعيت پيش از انتخاب بد: نام و چهره فريبرز عرب نيا از زمان «ضيافت» و «سلطان» در ذهن مخاطبان سينمادوست تثبيت شده و «جهان پهلوان تختي» و «شوكران» مهر تاييدي بر توانايي او زد. پيش از آن عرب نيا در چند فيلم بازي كرده بود اما آورده مهمي برايش نداشتند. بعد از چهره شدن به پيشنهادهاي زيادي پاسخ داد كه در ميانشان انتخاب هاي بد، كم ديده نمي شود. مي گوييد پس چرا «شكلات داغ» را بدترين انتخاب او مي دانيم؟ به اين دليل كه زماني در اين فيلم بازي كرد كه با «مختارنامه» شهرتي چشمگير پيدا كرده بود و انتظار مي رفت در انتخاب هاي سينمايي دقيق باشد.

مسير بعد از انتخاب بد: بعد از «شكلات داغ» همه انتخاب هاي فريبرز عرب نيا بد هستند؛ به جز «چ». او در فيلم هاي «خاك و آتش»، «پنهان»، «پرتقال خوني» و «گاهي» بازي كرد كه براي پي بردن به نتيجه آن خواندن چند صفحه از فيلمنامه كفايت مي كند.

مصطفي زماني

بدترين انتخاب: بوي گندم. دلايل متعددي مي توان رديف كرد كه مي گويد «بوي گندم» بدترين انتخاب مصطفي زماني است. حكايت عشق و عاشقي، علاقه دو دوست به برپايي كنسرت، مشكلات كنسرت گذاري و… تكراري است. بدتر اين كه نسبت به نمونه هاي قبلي چند گام عقب تر مي ايستد. از آن سو سابقه كارگردان (محمدرضا خاكي) قابل اتكا نيست و غالب فيلم هاي تهيه كننده (داريوش باباييان) از آثار درجه دوم سينما هستند. با اين شرايط معلوم است بازي زماني با آن موهاي بلند تبديل به پاشنه آشيل كارنامه اش شود.

موقعيت پيش از انتخاب بد: مصطفي زماني با سريال «يوسف پيامبر (ع)» به شهرت رسيد و پس از آن مسيرش را به سمت سينما كج كرد. پيش از «بوي گندم» انتخاب هاي او معقول است؛ مثل «آل»، «بدرود بغداد»، «كيفر» و «قصه پريا» اما به اندازه سريال يوسف پيامبر ديده نشدند و بيشتر حكم تثبيت زماني در سينما را داشتند.

مسير بعد از انتخاب بد: «بوي گندم» دير اكران شد و اين بزرگ ترين شانس زماني است. البته يك انتخاب خيلي بد ديگر به نام «قصه عشق پدرم» (محمدرضا ورزي) داشت كه اين فيلم اكران نشده و بيش از همه به نفع اوست. بعد از اين دو فيلم مصطفي زماني حواسش را جمع كرد. حالا فيلم هاي او اگرچه همگي خوب نيستند اما «آبرومند» هستند.

بهرام رادان

بدترين انتخاب: چهار انگشتي. پيش از اين فيلم، بهرام رادان انتخاب بد دارد اما به دليل تعلق به روزهاي آغاز فعاليت، مي توان از آن ها چشم پوشيد. او روزي در «چهار انگشتي» سعيد سهيلي بازي كرد كه به پختگي رسيده بود. فيلم عجيب و غريب سعيد سهيلي با كاراكترهاي عجيب تر براي رادان جاي هيچ دفاعي باقي نمي گذارد.

موقعيت پيش از انتخاب بد: بهرام رادان خيلي زود تبديل به سوپراستار شد و خيلي زود هم به سيمرغ رسيد. جمع اين ها به نام رادان اعتبار بخشيده بود. او همزمان در فيلم هاي خاصي مثل «گاوخوني» بازي مي كرد و فيلم عامه پسند مثل «تقاطع».

مسير بعد از انتخاب بد: او در فاصله اي كوتاه از «چهار انگشتي» فيلم «سنتوري» را بازي كرد. خوش شانسي بهرام رادان بود كه «سنتوري» با وجود اكران نشدن و به لطف نسخه قاچاق بيشتر ديده شد. بعد از آن چند فيلم خوب بازي كرد اما فيلم هاي بد هم در كارنامه اش سهم پررنگي دارند مثل «يكي از ما دو نفر» و «نقش نگار».

• «سربازهاي جمعه»، «حكم»، «راه آبي ابريشم» و «ترديد» انتخاب هاي كشت خورده، بهرام رادان هستند، فيلم هايي هستند كه مختصات تبديل شدن به اثري شاخص را داشتند اما محصول آن چيزي كه بايد نشد.

 

منبع: naghdefarsi.com

 



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : admin
تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
زمان : ۰۳:۱۳:۳۰
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی